Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • PRIMA PAGINA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • NEWSLETTER
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    • Locuri
      • Din Romania
      • De Pretutindeni
      • Recomandari
    • Oameni
      • Oameni de langa tine
      • Personalitati
    • Traditii
      • Romania crestina
      • Legende, datini si obiceiuri
      • Semnificatia numelui
    • Branduri
      • Branduri Romanesti
      • Alte Branduri care ne plac
    • Afaceri
      • Idei de succes
      • La birou
    • Sanatate si Frumusete
      • Sanatate
      • Remedii Naturale
      • Alimentatie Sanatoasa
      • Frumusete
      • Parinti si Copii
    • Stil de viata
      • Arta culinara
      • Casa si Gradina
      • Moda si Accesorii
      • Cadouri
    • Timp Liber
      • Festivaluri si Targuri
      • Spectacole, filme, emisiuni
      • Carti
      • Evenimente
      • Bancuri
    • Romania Mea
      • Articole despre Romania mea
      • Povesti de viata
      • PAREREA MEA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • ACC Media Channel
    • CECILIA CARAGEA
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    Dacic Cool»Timp Liber»Festivaluri si Targuri»Carti si prajituri
    Festivaluri si Targuri

    Carti si prajituri

    30 noiembrie 2009Niciun comentariu
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp

    Vizitatorii Targului International de Carte Gaudeamus, editia 2009, au avut, in premiera, ocazia sa-si indulceasca itinerariul literar delectandu-se cu delicatesele Cake Couture.

    Conceptul initiat de Olimpia Rau in Romania are deja o traditie de mai bine de 200 de ani in alte tari occidentale precum Marea Britanie sau Franta. Principiul care sta la baza afacerii initiate de Olimpia Rau in martie 2009 este privilegierea calitatii si oferirea unor produse preparate din ingredientele cele mai bune existente la acest moment pe piata de la noi.
    Ideea de la care a pornit tanara proprietara a afacerii Cake Couture a fost aceea de a-si rasfata clientii cu delicatese a caror originalitate porneste inca de la nivelul design-ului, personalizat in functie de dorintele clientului. Olimpia Rau a mostenit inca din copilarie pasiunea pentru creativitatea in domeniul gastronomic de la mama ei, care, dupa cum ne-a marturisit, a dorit intotdeauna sa confere prajiturilor preparate in casa un plus de farmec, realizand modele deosebite.
    Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice in limba engleza din cadrul Universitatii Bucuresti si, in prezent, traducator, Olimpia Rau isi dedica putinul timp liber adevaratei sale pasiuni, in care pune tot sufletul. A urmat si un curs in domeniul gastronomiei si a avut sansa sa se familiarizeze cu acest concept al cofetariei de nisa chiar in patria gusturilor celor mai rafinate, in Franta. Acolo a deprins veritabila maiestrie artistica ce ii caracterizeaza preparatele si, inspirata de capodoperele cofetarilor francezi, a decis sa puna bazele conceptului Cake Couture, de care, momentan, se ocupa singura.
    Pe Olimpia Rau, perioada de criza nu a descurajat-o. Din contra, a pornit la drum cu mult entuziasm, hotarata sa le ofere romanilor delicatese unice. Secretele succesului in afacere sunt tot cele care fac diferenta in cazul pregatirii produselor: pasiune, ambitie si dorinta de a oferi calitate la superlativ. 
    Daca ati ratat intalnirea cu delicatesele Cake Couture la Targul Gaudeamus, va puteti convinge de calitatea preparatelor comandand direct de pe site-ul www.cakecouture.ro. (Oana-Ilinca Moldoveanu)

     

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți dosarul de intrări sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Previous ArticleBatoane Musli cu visine si glazura de iaurt
    Next Article Abu Dhabi, perla Golfului Arabic
    DACIC COOL
    • Website

    Related Posts

    Indagra & Indagra Food 2025: o editie cu peste 35.000 de vizitatori

    7 noiembrie 2025

    Targul Arhanghelilor Mihail si Gavriil, la MTR

    2 noiembrie 2025

    Romexpo deschide portile Indagra & Indagra Food 2025, cea mai importanta platforma dedicata inovatiei in sectorul agricol si alimentar

    28 octombrie 2025
    Leave A Reply Cancel Reply

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți folderul inbox sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    CELE MAI RECENTE ARTICOLE

    Indagra & Indagra Food 2025: o editie cu peste 35.000 de vizitatori

    Targul Arhanghelilor Mihail si Gavriil, la MTR

    Romexpo deschide portile Indagra & Indagra Food 2025, cea mai importanta platforma dedicata inovatiei in sectorul agricol si alimentar

    Mai putin de o saptamana pana la deschiderea Indagra & Indagra Food 2025

    DACIC COOL
    • ECHIPA DACIC COOL
    • PUBLICITATE PE ACEST SITE
    • TERMENI SI CONDITII
    • CONFIDENTIALITATEA DATELOR
    DESCOPERA
    • BLOGURILE BRANDURILOR DACIC COOL
    • PRODUSE ALE BRANDURILOR DACIC COOL
    • CONCURSURI
    • EVENIMENTE DACIC COOL
    PARTENERI
    • ARENA Communications
    • Brander. The Original Brander
    • ACC Media Channel
    • Cecilia Caragea
    Copyright © DACIC COOL

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.