Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • PRIMA PAGINA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • NEWSLETTER
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    • Locuri
      • Din Romania
      • De Pretutindeni
      • Recomandari
    • Oameni
      • Oameni de langa tine
      • Personalitati
    • Traditii
      • Romania crestina
      • Legende, datini si obiceiuri
      • Semnificatia numelui
    • Branduri
      • Branduri Romanesti
      • Alte Branduri care ne plac
    • Afaceri
      • Idei de succes
      • La birou
    • Sanatate si Frumusete
      • Sanatate
      • Remedii Naturale
      • Alimentatie Sanatoasa
      • Frumusete
      • Parinti si Copii
    • Stil de viata
      • Arta culinara
      • Casa si Gradina
      • Moda si Accesorii
      • Cadouri
    • Timp Liber
      • Festivaluri si Targuri
      • Spectacole, filme, emisiuni
      • Carti
      • Evenimente
      • Bancuri
    • Romania Mea
      • Articole despre Romania mea
      • Povesti de viata
      • PAREREA MEA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • ACC Media Channel
    • CECILIA CARAGEA
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    Dacic Cool»Stil de viata»Arta culinara»Inghetata-sorbet
    Arta culinara

    Inghetata-sorbet

    29 iulie 2010Niciun comentariu
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp

    Pentru a va indulci si racori in zilele toride de vara, inghetata este solutia perfecta. Puteti sa adaugati retetelor dumneavoastra un strop de rafinament si sa va surprindeti astfel prietenii cu o inghetata-sorbet. Sorbetul se obtine din piureul de fructe, amestecat cu un sirop inchegat si cu zeama de lamaie. Va oferim si noi cateva propuneri de inghetate-sorbet.

    Pentru o inghetata-sorbet de capsuni aveti nevoie de aproximativ 1 kilogram de capsuni si 250 grame de zahar. Mixati capsunile pana cand compozitia ia forma unui piure. Pregatiti, din zahar si 1 pahar de apa, un sirop pe care il lasati sa fiarba in jur de 20 de minute. Piureul de capsuni si siropul racit se amesteca, adaugand zeama de lamaie, dupa gust. Dupa aproximativ 3 ore de stat la rece, de preferat in congelator, inghetata-sorbet este gata pentru servire. Daca doriti sa experimentati o reteta mai complexa si sa va jucati cu o combinatie inedita de fructe, inghetata-sorbet de piersici si fragi va fi, probabil, pe placul dumneavoastra. In acest caz, se va pregati atat un sorbet de piersici, cat si unul de fragi. Piureul de piersci se mixeaza cu siropul preparat ca in cazul inghetatei-sorbet de capsuni, apoi se lasa la rece, timp de aproximativ o ora. In continuare, dupa ce au fost spalati si curatati, fragii se paseaza, iar piureul rezultat va fi amestecat cu siropul pregatit din 150 grame de zahar, continutul unui plic de zahar vanilat si 150 mililitri de apa. In compozitie se poate adauga zeama de lamaie, dupa gust. Se recomanda ca sorbetul de fragi sa fie turnat, dupa racire, peste sorbetul de piersici. In momentul servirii, inghetata-sorbet se poate rasturna pe un platou, pentru a fi taiata felii si ornata cu frisca sau fructe proaspete. Pentru un plus de savoare, puteti picura cativa stropi de sirop natural, de exemplu, de la Europlant.

    www.evakuator-servis.com/
    http://galid.com

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți dosarul de intrări sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Previous ArticleLegalitatea romaneasca
    Next Article Sedus, povestea unui brand cu personalitate
    DACIC COOL
    • Website

    Related Posts

    Cele mai bune metode de a obtine o cafea perfecta!

    20 mai 2022

    Cum alegi locatia potrivita pentru nunta sau botez?

    19 septembrie 2021

    Nunta… pas cu pas

    19 septembrie 2021
    Leave A Reply Cancel Reply

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți folderul inbox sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    CELE MAI RECENTE ARTICOLE

    Opere in prim plan, prezentari de tip conferinta in Galeria de Arta Europeana a MNAR

    Expozitie de Andrei Coca, la Muzeul Taranului Roman

    Generatia care nu vorbeste despre BTS

    Vacanta la MTR, 1-31 iulie 2025

    DACIC COOL
    • ECHIPA DACIC COOL
    • PUBLICITATE PE ACEST SITE
    • TERMENI SI CONDITII
    • CONFIDENTIALITATEA DATELOR
    DESCOPERA
    • BLOGURILE BRANDURILOR DACIC COOL
    • PRODUSE ALE BRANDURILOR DACIC COOL
    • CONCURSURI
    • EVENIMENTE DACIC COOL
    PARTENERI
    • ARENA Communications
    • Brander. The Original Brander
    • ACC Media Channel
    • Cecilia Caragea
    Copyright © DACIC COOL

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.