Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • PRIMA PAGINA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • NEWSLETTER
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    • Locuri
      • Din Romania
      • De Pretutindeni
      • Recomandari
    • Oameni
      • Oameni de langa tine
      • Personalitati
    • Traditii
      • Romania crestina
      • Legende, datini si obiceiuri
      • Semnificatia numelui
    • Branduri
      • Branduri Romanesti
      • Alte Branduri care ne plac
    • Afaceri
      • Idei de succes
      • La birou
    • Sanatate si Frumusete
      • Sanatate
      • Remedii Naturale
      • Alimentatie Sanatoasa
      • Frumusete
      • Parinti si Copii
    • Stil de viata
      • Arta culinara
      • Casa si Gradina
      • Moda si Accesorii
      • Cadouri
    • Timp Liber
      • Festivaluri si Targuri
      • Spectacole, filme, emisiuni
      • Carti
      • Evenimente
      • Bancuri
    • Romania Mea
      • Articole despre Romania mea
      • Povesti de viata
      • PAREREA MEA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • ACC Media Channel
    • CECILIA CARAGEA
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    Dacic Cool»Stil de viata»Arta culinara»Paste Singapore Surf & Turf
    Arta culinara

    Paste Singapore Surf & Turf

    19 octombrie 2016Niciun comentariu
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp

    In cadrul campaniei de educatie culinara Atelierul de gusturi, initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama, va prezentam reteta Paste Singapore Surf & Turf.
    Ingrediente: muschiulet de vitel, sare, piper, sos de stridii, unt, ulei de masline, usturoi, ardei iute, fenicul, ghimbir, ardei gras, telina apio, creveti, supa de legume, broccoli, morcovi, porumb, sos de soia, ulei de susan, sos de stridii, taitei din orez (Noodles), ceapa verde, salata chinezeasca

    Mod de preparare: Muschiuletul de vitel se condimenteaza cu piper, sare si sos de stridii. Intre timp se topeste untul intr-o tigaie de teflon, se adauga ulei de masline si condimente: usturoi, ardei iute, fenicul si ghimbir. Se completeaza cu ardei gras si telina si muschiuletul de vitel condimentat.
    Se adauga crevetii si se calesc pentru cateva minute. Se completeaza cu supa de legume si se lasa pana incepe sa clocoteasca. Se pun broccoli si porumb si se condimenteaza totul cu ulei de susan, sos de soia si sos de stridii. Se adauga taiteii din orez, se amesteca bine, apoi se pun ceapa verde si salata chinezeasca. Se mai lasa cateva minute, apoi se scot pe o farfurie curata.

    Programul educational culinar Atelierul de gusturi este initiat si derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2016 – septembrie 2017, avand o durata de 12 luni. Activitatile programului vor cuprinde filmarea si prezentarea online a 100 de retete.
    Pentru mai multe detalii legate de proiect si despre program intrati pe pagina de Facebook www.facebook.com/atelieruldegusturi.

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți dosarul de intrări sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Previous ArticleToamna aduce Roade de Zestre la Castelul Bethlen-Haller
    Next Article Omul trece, cuvintele Scripturii raman
    DACIC COOL
    • Website

    Related Posts

    Cele mai bune metode de a obtine o cafea perfecta!

    20 mai 2022

    Cum alegi locatia potrivita pentru nunta sau botez?

    19 septembrie 2021

    Nunta… pas cu pas

    19 septembrie 2021
    Leave A Reply Cancel Reply

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți folderul inbox sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    CELE MAI RECENTE ARTICOLE

    Indagra & Indagra Food 2025: o editie cu peste 35.000 de vizitatori

    Targul Arhanghelilor Mihail si Gavriil, la MTR

    Romexpo deschide portile Indagra & Indagra Food 2025, cea mai importanta platforma dedicata inovatiei in sectorul agricol si alimentar

    Mai putin de o saptamana pana la deschiderea Indagra & Indagra Food 2025

    DACIC COOL
    • ECHIPA DACIC COOL
    • PUBLICITATE PE ACEST SITE
    • TERMENI SI CONDITII
    • CONFIDENTIALITATEA DATELOR
    DESCOPERA
    • BLOGURILE BRANDURILOR DACIC COOL
    • PRODUSE ALE BRANDURILOR DACIC COOL
    • CONCURSURI
    • EVENIMENTE DACIC COOL
    PARTENERI
    • ARENA Communications
    • Brander. The Original Brander
    • ACC Media Channel
    • Cecilia Caragea
    Copyright © DACIC COOL

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.