Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • PRIMA PAGINA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • NEWSLETTER
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    • Locuri
      • Din Romania
      • De Pretutindeni
      • Recomandari
    • Oameni
      • Oameni de langa tine
      • Personalitati
    • Traditii
      • Romania crestina
      • Legende, datini si obiceiuri
      • Semnificatia numelui
    • Branduri
      • Branduri Romanesti
      • Alte Branduri care ne plac
    • Afaceri
      • Idei de succes
      • La birou
    • Sanatate si Frumusete
      • Sanatate
      • Remedii Naturale
      • Alimentatie Sanatoasa
      • Frumusete
      • Parinti si Copii
    • Stil de viata
      • Arta culinara
      • Casa si Gradina
      • Moda si Accesorii
      • Cadouri
    • Timp Liber
      • Festivaluri si Targuri
      • Spectacole, filme, emisiuni
      • Carti
      • Evenimente
      • Bancuri
    • Romania Mea
      • Articole despre Romania mea
      • Povesti de viata
      • PAREREA MEA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • ACC Media Channel
    • CECILIA CARAGEA
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    Dacic Cool»Stil de viata»Arta culinara»Strudel tirolez cu mere sau branza dulce
    Arta culinara

    Strudel tirolez cu mere sau branza dulce

    25 iunie 2014Niciun comentariu
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp

    In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta Strudel tirolez cu mere sau branza dulce. Reteta Strudel tirolez cu mere sau branza dulce a fost oferita si preparata de restaurantul Tirol Sinaia, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Strudel tirolez cu mere sau branza dulce, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

    Ingrediente pentru aluat: faina, ou, smantana, margarina, miere (pentru uns aluatul).
    Pentru umplutura cu mere: mere, zahar, scortisoara.
    Pentru umplutura cu branza: branza de vaci, oua, zahar, stafide, esenta de vanilie.
    Mod de preparare: Se pregateste un aluat din faina, galbenus de ou, smantana si margarina. Dupa ce se framanta, se lasa la frigider cateva minute.
    Intre timp se pregateste umplutura pentru cele doua tipuri de strudel:
    – Merele se curata, se taie cubulete si se calesc in zahar, apoi se scurg si se lasa la rece.
    – Branza de vaci se sfarama si se amesteca cu oua, zahar, stafide si esenta de vanilie.
    Se scoate aluatul de la frigider si se imparte in doua bucati.Cele doua bucati de aluat se intind pe masa si se umplu cu mere calite in zahar si, respectiv, cu branza de vaci cu stafide, apoi se ruleaza si se pun la copt, la o temperatura medie.
    Cand sunt gata cele doua strudele, se scot de la cuptor si se ung cu miere.
    Mod de servire: Strudelul se serveste alaturi de sos de vanilie si parfe din fructe de padure.
    Secretul bucatarului: Pentru a putea rula mai usor aluatul umplut cu mere sau cu branza dulce, se intinde pe o folie.
    Proiectul 50 de saptamani in bucatariile lumii este derulat de agentia Russenart Comunications, in parteneriat cu Arpis si Kotanyi Romania, in perioada ianuarie – noiembrie 2014. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.

    http://www.chimtorg.com.ua/
    www.yarema.ua/

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți dosarul de intrări sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Previous ArticleDin fascinantul Orient, vinetele
    Next Article Medierea, un subiect de interes al intalnirilor Dacic Cool
    DACIC COOL
    • Website

    Related Posts

    Cele mai bune metode de a obtine o cafea perfecta!

    20 mai 2022

    Cum alegi locatia potrivita pentru nunta sau botez?

    19 septembrie 2021

    Nunta… pas cu pas

    19 septembrie 2021
    Leave A Reply Cancel Reply

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți folderul inbox sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    CELE MAI RECENTE ARTICOLE

    Opere in prim plan, prezentari de tip conferinta in Galeria de Arta Europeana a MNAR

    Expozitie de Andrei Coca, la Muzeul Taranului Roman

    Generatia care nu vorbeste despre BTS

    Vacanta la MTR, 1-31 iulie 2025

    DACIC COOL
    • ECHIPA DACIC COOL
    • PUBLICITATE PE ACEST SITE
    • TERMENI SI CONDITII
    • CONFIDENTIALITATEA DATELOR
    DESCOPERA
    • BLOGURILE BRANDURILOR DACIC COOL
    • PRODUSE ALE BRANDURILOR DACIC COOL
    • CONCURSURI
    • EVENIMENTE DACIC COOL
    PARTENERI
    • ARENA Communications
    • Brander. The Original Brander
    • ACC Media Channel
    • Cecilia Caragea
    Copyright © DACIC COOL

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.