Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • PRIMA PAGINA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • NEWSLETTER
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    • Locuri
      • Din Romania
      • De Pretutindeni
      • Recomandari
    • Oameni
      • Oameni de langa tine
      • Personalitati
    • Traditii
      • Romania crestina
      • Legende, datini si obiceiuri
      • Semnificatia numelui
    • Branduri
      • Branduri Romanesti
      • Alte Branduri care ne plac
    • Afaceri
      • Idei de succes
      • La birou
    • Sanatate si Frumusete
      • Sanatate
      • Remedii Naturale
      • Alimentatie Sanatoasa
      • Frumusete
      • Parinti si Copii
    • Stil de viata
      • Arta culinara
      • Casa si Gradina
      • Moda si Accesorii
      • Cadouri
    • Timp Liber
      • Festivaluri si Targuri
      • Spectacole, filme, emisiuni
      • Carti
      • Evenimente
      • Bancuri
    • Romania Mea
      • Articole despre Romania mea
      • Povesti de viata
      • PAREREA MEA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • ACC Media Channel
    • CECILIA CARAGEA
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    Dacic Cool»Timp Liber»Evenimente»Magiunul de prune Topoloveni, desertul de baza la un show culinar din Oslo
    Evenimente

    Magiunul de prune Topoloveni, desertul de baza la un show culinar din Oslo

    20 iunie 2015Niciun comentariu
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp

    Magiunul de prune Topoloveni a fost ingredientul de baza al desertului pregatit de chefii renumitei Academii Culinare Mathallen din Oslo, in cadrul unui cooking show live la care au luat parte diplomati, nutritionisti si jurnalisti de specialitate. Propunerea bucatarilor norvegieni a fost un chec cu vanilie si fistic, innobilat cu magiun de prune Topoloveni, alaturi de o cupa de inghetata. Desertul, proaspat si racoros, a fost degustat de toti invitatii, printre care s-a aflat si domnul Cezar Armeanu, Ministru Consilier la Sectia Economica a Ambasadei Romaniei la Oslo, si dr. Fedon Lindbergs, un renumit nutritionist norvegian. Calitatile nutritionale deosebite ale magiunului de prune Topoloveni au fost apreciate de dr. Lindbergs, care a fost invitat sa sustina prezentarea produselor din programul de gatit.

    Degustarile de la Academia Culinara Mathallen fac parte din programul de promovare pe bani europeni EUREKA – Descoperiti comorile Europei! accesat de Sonimpex Topoloveni, prin care magiunul de prune va fi prezentat in perioada 2013-2016 pe pietele din Elvetia, Norvegia si Federatia Rusa.

    Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din Romania care beneficiaza de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obtinut certificatul de Indicatie Geografica protejata acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a Romaniei, multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutului pentru Gust si Calitate Bruxelles, Ambassador of the Romanian traditional taste. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut multiple certificari ale calitatii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, am efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C.Paulescu. Concluziile studiului arata ca Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat.

    Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.
    Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe http://www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook Magiun de prune Topoloveni.

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți dosarul de intrări sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Previous ArticleAlunitele, soarele si cancerul de piele
    Next Article Dieta de 10 zile cu cirese
    DACIC COOL
    • Website

    Related Posts

    Doar o saptamana pana la Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna 2025

    12 noiembrie 2025

    Indagra & Indagra Food 2025: o editie cu peste 35.000 de vizitatori

    7 noiembrie 2025

    Targul Arhanghelilor Mihail si Gavriil, la MTR

    2 noiembrie 2025
    Leave A Reply Cancel Reply

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți folderul inbox sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    CELE MAI RECENTE ARTICOLE

    Doar o saptamana pana la Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna 2025

    Indagra & Indagra Food 2025: o editie cu peste 35.000 de vizitatori

    Targul Arhanghelilor Mihail si Gavriil, la MTR

    Romexpo deschide portile Indagra & Indagra Food 2025, cea mai importanta platforma dedicata inovatiei in sectorul agricol si alimentar

    DACIC COOL
    • ECHIPA DACIC COOL
    • PUBLICITATE PE ACEST SITE
    • TERMENI SI CONDITII
    • CONFIDENTIALITATEA DATELOR
    DESCOPERA
    • BLOGURILE BRANDURILOR DACIC COOL
    • PRODUSE ALE BRANDURILOR DACIC COOL
    • CONCURSURI
    • EVENIMENTE DACIC COOL
    PARTENERI
    • ARENA Communications
    • Brander. The Original Brander
    • ACC Media Channel
    • Cecilia Caragea
    Copyright © DACIC COOL

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.