Musli crocant cu ciocolata Bruggen
Cerealele reprezinta un mic dejun la indemana oricui, fiind o solutie excelenta de pregatire a mesei intr-un mod rapid si usor. Cerealele sunt bogate in substante nutritive, de aceea sunt o solutie ideala de a incepe ziua, furnizand organismului energia necesara pentru activitatile zilnice (15-20% din necesarul zilnic de energie). Cerealele au un continut redus de grasimi si sunt bogate in fibre; in plus, sunt imbogatite cu vitamine, calciu si fier. Obtinute din porumb, grau, orez, orz sau ovaz, cerealele pentru micul dejun sunt una dintre cele mai importante surse de vitamine si substante nutritive.
Continut: fulgi de ovaz (44%), bucati de ciocolata (zahar, cacao, lapte praf integral, unt de cacao, emulsificator lecitina de soia, arome) in proportie de 16%, zahar, ulei de palmier, fulgi de grau (4%), extrudat (din orez, zahar, gluten de grau, faina de malt din orz si grau, sare, malt de orz, emulsificator lecitina de soia) in proportie de 4%, pudra de ciocolata, nuca de cocos, sirop de glucoza si fructoza, sirop de caramel.
Valoare nutritiva medie (pentru 100 g de produs): 1.871 kj (445 kcal); proteine – 9,4 g, glucide – 64,6 g; lipide – 16,6 g.
Poate fi consumat in combinatie cu lapte de soia, iaurt, ceai, sucuri naturale sau, dupa gust, cu fructe proaspete sau uscate.
Pret: aproximativ 7 lei (375 g). Se gaseste atat in magazinele cash&carry, hypermarketuri si supermarketuri, cat si in alimentare si magazine cu produse naturiste.