Musli cu alune
Cerealele reprezinta un mic dejun la indemana oricui, fiind o solutie excelenta de pregatire a mesei intr-un mod rapid si usor. Cerealele sunt bogate in substante nutritive, de aceea sunt o solutie ideala de a incepe ziua, furnizand organismului energia necesara pentru activitatile zilnice (15-20% din necesarul zilnic de energie). Cerealele au un continut redus de grasimi si sunt bogate in fibre; in plus, sunt imbogatite cu vitamine, calciu si fier. Obtinute din porumb, grau, orez, orz sau ovaz, cerealele pentru micul dejun sunt una dintre cele mai importante surse de vitamine si substante nutritive.
Continut: fulgi de cereale (porumb, secara, ovaz, grau), fructe uscate (stafide, banane, smochine, ananas, mere, papaya, curmale), oleaginoase (alune de padure, arahide, seminte decojite de floarea-soarelui, nuca de cocos).
Valoare nutritiva medie (pentru 100 g de produs): 1.520 kj, proteine – 8,7 g, lipide – 11,5 g, carbohidrati – 68,7 g, fibre – 1,6 g.
Produsul se poate consuma impreuna cu: germeni de grau, fructe uscate, lapte din soia, iaurt, ceai, sucuri naturale, fulgi de cereale (secara, grau, orz, ovaz), tarate de grau, germeni de grau, seminte etc.
Pret: 7,72 lei (500 g). Se gaseste atat in magazinele cash&carry, hypermarketuri si supermarketuri, cat si in alimentare si magazine cu produse naturiste.