Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • PRIMA PAGINA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • NEWSLETTER
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    • Locuri
      • Din Romania
      • De Pretutindeni
      • Recomandari
    • Oameni
      • Oameni de langa tine
      • Personalitati
    • Traditii
      • Romania crestina
      • Legende, datini si obiceiuri
      • Semnificatia numelui
    • Branduri
      • Branduri Romanesti
      • Alte Branduri care ne plac
    • Afaceri
      • Idei de succes
      • La birou
    • Sanatate si Frumusete
      • Sanatate
      • Remedii Naturale
      • Alimentatie Sanatoasa
      • Frumusete
      • Parinti si Copii
    • Stil de viata
      • Arta culinara
      • Casa si Gradina
      • Moda si Accesorii
      • Cadouri
    • Timp Liber
      • Festivaluri si Targuri
      • Spectacole, filme, emisiuni
      • Carti
      • Evenimente
      • Bancuri
    • Romania Mea
      • Articole despre Romania mea
      • Povesti de viata
      • PAREREA MEA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • ACC Media Channel
    • CECILIA CARAGEA
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    Dacic Cool»Blogurile Brandurilor Dacic Cool»Blog Apimond»Mierea care se zahariseste este naturala!
    Blog Apimond

    Mierea care se zahariseste este naturala!

    25 ianuarie 2013Niciun comentariu
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp

    Se zahariseste sau nu? Aceasta pare sa fie intrebarea care sta pe buzele multor consumatori atunci cand cumpara un anumit sortiment de miere. Unii cred ca zaharisirea este un indiciu al calitatii certe a mierii, in timp ce alte persoane tind sa evite mierea zaharisita, pe motiv ca nu ar fi autentica. De fapt, cristalizarea nu este un criteriu infailibil in determinarea calitatii unui sortiment de miere. Consistenta mai lichida sau mai solida a mierii este influentata de raportul dintre fructoza si glucoza. Daca mierea este mai bogata in fructoza, asa cum este cazul mierii de salcam, ea nu cristalizeaza. Nu inseamna insa ca mierea respectiva nu este naturala! In schimb, daca mierea are un continut mai ridicat de glucoza, atunci se va zaharisi. Astfel de exemple sunt mierea poliflora sau cea de padure. Pentru a fi siguri ca mierea pe care o consumati este de cea mai buna calitate, adica naturala, compania noastra, Apimond, va recomanda sortimentele de miere Bio. Invitata in emisiunea Matinal, de la Radio Romania Cultural, Cecilia Caragea, consultant comunicare, a explicat ce inseamna zaharisirea mierii si cum putem recunoaste mierea de calitate.
    {mp3}Apimond/Apimond_RRC_Matinal_ian2013_3{/mp3}

    www.mexes.com.ua/
    http://www.mexes.com.ua

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți dosarul de intrări sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Previous ArticleSfaturi de sezon…
    Next Article Cristalele Swarovski, poezia preciziei
    DACIC COOL
    • Website

    Related Posts

    Apicolele in cultura popoarelor lumii

    23 ianuarie 2016

    Detoxifiere naturala dupa sarbatori

    16 ianuarie 2016

    Laptisorul de matca pentru raceala si gripa

    18 decembrie 2015
    Leave A Reply Cancel Reply

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți folderul inbox sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    CELE MAI RECENTE ARTICOLE

    Prelegere si demonstratie live de Guqin chinezesc, la Muzeul National de Arta al Romaniei

    Arta crestinilor orientali, de la Eufrat la Nil, conferinta la MNAR

    Sarbatoarea Gusturi si Traditii din Saliste, satul Vale, 15 iunie 2025

    TIBCO & Antique Market 2025 – O calatorie prin stil, traditie si valoare

    DACIC COOL
    • ECHIPA DACIC COOL
    • PUBLICITATE PE ACEST SITE
    • TERMENI SI CONDITII
    • CONFIDENTIALITATEA DATELOR
    DESCOPERA
    • BLOGURILE BRANDURILOR DACIC COOL
    • PRODUSE ALE BRANDURILOR DACIC COOL
    • CONCURSURI
    • EVENIMENTE DACIC COOL
    PARTENERI
    • ARENA Communications
    • Brander. The Original Brander
    • ACC Media Channel
    • Cecilia Caragea
    Copyright © DACIC COOL

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.