Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • PRIMA PAGINA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • NEWSLETTER
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    • Locuri
      • Din Romania
      • De Pretutindeni
      • Recomandari
    • Oameni
      • Oameni de langa tine
      • Personalitati
    • Traditii
      • Romania crestina
      • Legende, datini si obiceiuri
      • Semnificatia numelui
    • Branduri
      • Branduri Romanesti
      • Alte Branduri care ne plac
    • Afaceri
      • Idei de succes
      • La birou
    • Sanatate si Frumusete
      • Sanatate
      • Remedii Naturale
      • Alimentatie Sanatoasa
      • Frumusete
      • Parinti si Copii
    • Stil de viata
      • Arta culinara
      • Casa si Gradina
      • Moda si Accesorii
      • Cadouri
    • Timp Liber
      • Festivaluri si Targuri
      • Spectacole, filme, emisiuni
      • Carti
      • Evenimente
      • Bancuri
    • Romania Mea
      • Articole despre Romania mea
      • Povesti de viata
      • PAREREA MEA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • ACC Media Channel
    • CECILIA CARAGEA
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    Dacic Cool»Stil de viata»Arta culinara»Atunci cand ai frigiderul gol si esti in pana de idei
    Arta culinara

    Atunci cand ai frigiderul gol si esti in pana de idei

    22 decembrie 2017Niciun comentariu
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp

    Ni se intampla uneori sa venim acasa infometati, dupa o zi de munca, si sa descoperim ca frigiderul este aproape gol. E clar, (iar) am omis sa mergem la cumparaturi, desi ne propusesem asta inca de dimineata. Stomacul „chioraie” si trebuie sa luam rapid o decizie. In gasirea unei solutii de „supravietuire” cautam si in camara solutii salvatoare si gasim cateva conserve de Eva Sardine in ulei vegetal (cu sau fara lamaie) sau Eva Sardine in sos tomat. Ce buuun, gata, am gasit solutia! Si mai rapid de atat nici ca se putea!

    Si pentru ca ne place sa ne rasfatam putin sau sa ne impresionam partenerul si copiii cu un preparat frumos in farfurie, luam ca exemplu trei retete mega-usoare si la indemana oricui, sugerate de chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka Romania:
    1. Pentru partea masculina a familiei, care nu se multumeste cu orice, vom pregati fasole verde cu Eva Sardine in ulei vegetal. Solutia vine tot din camara, pentru ca fasolea verde din conserva poate fi buna prietena cu pestele Eva Sardine in ulei vegetal! Nu trebuie decat sa calim pentru cateva minute fasolea cu putina ceapa, sa condimentam bine, sa adaugam cateva bucati de peste din conserva Eva si gata. Simplu si gustos!
    2. Pentru copii, carora le plac foarte mult pastele, o combinatie cu conserva de peste Eva Sardine in sos tomat va fi una de succes. Dupa ce fierbem cateva paste all dente si le scurgem de apa, le punem pentru inca doua minute intr-o tigaie cu putin ulei de masline incins. Asezonam cu putin cimbru si piper si peste minunea rezultata adaugam cateva bucati de peste din conserva Eva – acum e totul numa’ bun de servit!
    3. Doamnele – care ar vrea sa se poata supune mereu dietei cu apa plata cu lamaie – pe langa degustatul din preparatele celorlalti, se pot autopremia cu 2-3 felii de paine rumenite bine in cuptor sau toaster peste care pun pasta de avocado si apoi peste din conserva Eva Sardine in ulei vegetal cu lamaie. Nu ai lamaie in casa? Nu-ti face probleme, conserva aceasta contine suc de lamaie din plin.
    Ceea ce nu stiai este faptul ca sardinele reprezinta o excelenta sursa de proteine, nutrienti si antioxidanti, avand avantajul de a nu avea multe calorii. Nu desconsidera conservele de peste, sunt o sursa practica, eficienta si deloc scumpa de Omega-3. Un lucru deloc de neglijat este ca pielea si oasele pestelui din conserva sunt comestibile. In plus, acele oase mici contin o cantitate de calciu suficienta incat sa acopere necesarul zilnic pentru un adult, extrem de usor de absorbit si de folosit de catre organism.

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți dosarul de intrări sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Previous ArticleSavureaza ardeleneste ciorba de pui cu rantas!
    Next Article Osteria Zucca – restaurantul autorizat de Accademia Italiana della Cucina
    DACIC COOL
    • Website

    Related Posts

    Cele mai bune metode de a obtine o cafea perfecta!

    20 mai 2022

    Cum alegi locatia potrivita pentru nunta sau botez?

    19 septembrie 2021

    Nunta… pas cu pas

    19 septembrie 2021
    Leave A Reply Cancel Reply

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți folderul inbox sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    CELE MAI RECENTE ARTICOLE

    Opere in prim plan, prezentari de tip conferinta in Galeria de Arta Europeana a MNAR

    Expozitie de Andrei Coca, la Muzeul Taranului Roman

    Generatia care nu vorbeste despre BTS

    Vacanta la MTR, 1-31 iulie 2025

    DACIC COOL
    • ECHIPA DACIC COOL
    • PUBLICITATE PE ACEST SITE
    • TERMENI SI CONDITII
    • CONFIDENTIALITATEA DATELOR
    DESCOPERA
    • BLOGURILE BRANDURILOR DACIC COOL
    • PRODUSE ALE BRANDURILOR DACIC COOL
    • CONCURSURI
    • EVENIMENTE DACIC COOL
    PARTENERI
    • ARENA Communications
    • Brander. The Original Brander
    • ACC Media Channel
    • Cecilia Caragea
    Copyright © DACIC COOL

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.