Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • PRIMA PAGINA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • NEWSLETTER
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    • Locuri
      • Din Romania
      • De Pretutindeni
      • Recomandari
    • Oameni
      • Oameni de langa tine
      • Personalitati
    • Traditii
      • Romania crestina
      • Legende, datini si obiceiuri
      • Semnificatia numelui
    • Branduri
      • Branduri Romanesti
      • Alte Branduri care ne plac
    • Afaceri
      • Idei de succes
      • La birou
    • Sanatate si Frumusete
      • Sanatate
      • Remedii Naturale
      • Alimentatie Sanatoasa
      • Frumusete
      • Parinti si Copii
    • Stil de viata
      • Arta culinara
      • Casa si Gradina
      • Moda si Accesorii
      • Cadouri
    • Timp Liber
      • Festivaluri si Targuri
      • Spectacole, filme, emisiuni
      • Carti
      • Evenimente
      • Bancuri
    • Romania Mea
      • Articole despre Romania mea
      • Povesti de viata
      • PAREREA MEA
    • DESPRE NOI
    • PUBLICITATE
    • ACC Media Channel
    • CECILIA CARAGEA
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    DACIC COOL – Canal media online coordonat de Cecilia Caragea
    Dacic Cool»Stil de viata»Arta culinara»Palak Paneer (Branza de vaca in sos de spanac)
    Arta culinara

    Palak Paneer (Branza de vaca in sos de spanac)

    4 februarie 2014Niciun comentariu
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp

    In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta indiana: Palak Paneer (Branza de vaca in sos de spanac). Reteta indiana Palak Paneer a fost oferita si preparata de Taj Restaurant, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Palak Paneer, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

    Ingrediente: 100 ml smantana, 250 g spanac, 150 g branza de vaca, 1 lingurita menta (din India), sare (dupa gust), 50 g unt, 1 lingura chilli rosu pudra, 5 linguri ulei, 1 rosie, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, 1 lingurita ghimbir, ½ lingurita cunin seminte.
    Mod de preparare: Se pune spanacul la fiert. Ceapa si rosia se toaca marunt, iar ghimbirul se taie in felii subtiri.
    Intr-o tigaie cu ulei se pun la calit usturoiul tocat marunt, ceapa si semintele cunin, timp de 5-8 minute.
    Se adauga rosia tocata marunt si se lasa pe foc pana capata o consistenta moale. Apoi, se adauga restul ingredientelor, cu exceptia spanacului si a branzei, si se lasa pe foc timp de 5-10 minute.
    Dupa acest interval de timp, branza si spanacul se adauga peste compozitie si se lasa in continuare pe foc timp de inca alte 10 minute.
    La sfarsit se adauga smantana.
    Proiectul 50 de saptamani in bucatariile lumii este derulat de agentia Russenart Comunications, in parteneriat cu Arpis si Kotanyi Romania, in perioada ianuarie – noiembrie 2014. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.

    http://dxtranse.com.ua
    www.europosud.ua/

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți dosarul de intrări sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email WhatsApp
    Previous ArticleMarius Manole face regulile in Noi4
    Next Article Agata, cea buna
    DACIC COOL
    • Website

    Related Posts

    Cele mai bune metode de a obtine o cafea perfecta!

    20 mai 2022

    Cum alegi locatia potrivita pentru nunta sau botez?

    19 septembrie 2021

    Nunta… pas cu pas

    19 septembrie 2021
    Leave A Reply Cancel Reply

    Înscrie-te pentru a primi conținut de calitate în căsuța ta de email, în fiecare săptămână!

    Verifică-ți folderul inbox sau spam pentru a-ți confirma abonarea.

    CELE MAI RECENTE ARTICOLE

    Doar o saptamana pana la Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna 2025

    Indagra & Indagra Food 2025: o editie cu peste 35.000 de vizitatori

    Targul Arhanghelilor Mihail si Gavriil, la MTR

    Romexpo deschide portile Indagra & Indagra Food 2025, cea mai importanta platforma dedicata inovatiei in sectorul agricol si alimentar

    DACIC COOL
    • ECHIPA DACIC COOL
    • PUBLICITATE PE ACEST SITE
    • TERMENI SI CONDITII
    • CONFIDENTIALITATEA DATELOR
    DESCOPERA
    • BLOGURILE BRANDURILOR DACIC COOL
    • PRODUSE ALE BRANDURILOR DACIC COOL
    • CONCURSURI
    • EVENIMENTE DACIC COOL
    PARTENERI
    • ARENA Communications
    • Brander. The Original Brander
    • ACC Media Channel
    • Cecilia Caragea
    Copyright © DACIC COOL

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.